55525
Książka
W koszyku
Znana autorka książek kulinarnych i blogerka Marta Dymek, prezentuje ciekawe podejście do kuchni roślinnej. Wykorzystując polskie warzywa sezonowe, przedstawia przepisy na oryginalne dania, pochodzące z całego świata. Jeżeli cenisz sobie połączenie tradycji i świeżego spojrzenia na codzienne dania, ta książka z przepisami jest dla Ciebie. Udaj się w kulinarną podróż po odległych zakątkach świata, za towarzyszy posiadając warzywa, które znaleźć możesz na półce w osiedlowym sklepie. Autorka przemierzyła prawie 50 krajów, zbierając przepisy, które pozwalają spojrzeć na zwykłe warzywa w zupełnie innym świetle. W końcu kuchnia roślinna to nieskończone źródło kulinarnych inspiracji.
Status dostępności:
Biblioteka Suska
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. [Kch] KUCHNIA (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej